Veelgestelde vragen (FAQ)

Deze informatie vind je hier

Deze informatie vind je hier

Jazeker! (Vrijwel) alle cursussen kunnen als privécursus geboekt worden. Bij de verschillende cursussen staan aangegeven wat de prijs is, afhankelijk van het aantal deelnemers. Vragen? Neem dan contact op.

Deze vind je hier.

Kusje erop EHBO heeft een samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis. Voor de cursussen zoals ze hier op de website staan ontvang je, bij goed gevolg, een officieel Rode Kruis certificaat. Voor privécursussen is het ook mogelijk om examen te doen voor het Oranje Kruis diploma, of om voor de cursus kinder-EHBO het Oranje Kruis certificaat te krijgen. Voor de reanimatietrainingen is het ook mogelijk om een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad te krijgen.

Ja! Kusje erop EHBO focust voornamelijk op EHBO, maar een BHV training is zeker mogelijk. Het EHBO-gedeelte wordt verzorgd door een instructeur van Kusje erop EHBO en voor het gedeelte Brand en Ontruimen werken we samen met daarin gespecialiseerde, gecertificeerde BHV-instructeurs. De mogelijkheden hiervoor vind je hier.

Dat verschilt per verzekering. Een overzicht van de verschillende verzekeringen vind je op de site van het Rode Kruis. Bij twijfel is het altijd goed om even zelf contact met je zorgverzekering op te nemen.
Declareer je factuur pas na afloop van de cursus bij je zorgverzekering. 

Hoi, Sija is de naam 🙂 Meer informatie vind je hier.

Neem hiervoor contact op. Alle contactgegevens vind je op de contactpagina.