EHBO-cursus

Wat wil je leren?

Bij Kusje erop – EHBO cursussen kan je terecht voor alle door het Rode Kruis gecertificeerde EHBO cursussen. Van reanimatie tot uitgebreide EHBO, Basis EHBO of specifiek gericht op kinderen of sporters. En nieuw in het assortiment: uitgebreide EHBO aan baby’s, kinderen en volwassenen!

Wil je geen complete cursus, maar een workshop met voor jou of voor jouw bedrijf specifieke letsels? Dan kan, kijk hiervoor bij Maatwerk en In-Company

Opbouw cursussen

De cursussen voor EHBO aan volwassenen bestaan uit verschillende modules.

Basis EHBO

4 uur
(Totaal: 8 uur)

EHBO cursus - Europees erkend

4 uur
(Totaal: 12 uur)

Uitgebreide EHBO

8 uur
(Totaal: 20 uur)

Alle modules zijn te volgen als klassikale cursus of als cursus met e-learning. Bij de cursus met e-learning leer je thuis achter je PC/tablet de theorie en op onze locatie de praktijk. Je kan in één keer de cursus uitgebreide EHBO volgen, maar je kan ook eerst een kortere module volgen.

Wil je daarna meer doen, volg dan een volgende module. Heb je bijvoorbeeld de cursus Reanimatie + AED gedaan, dan kan je schakelen naar basis EHBO. Heb je de Europees erkende cursus gedaan, dan kan je schakelen naar de uitgebreide EHBO cursus. Schakelen naar een volgende module? Neem contact op voor de mogelijkheden!

De cursus kinder-EHBO is specifiek voor kinderen en de EHBSO cursussen zijn specifiek voor sporters. Nieuw in het aanbod is de combinatiecursus uitgebreide EHBO aan baby’s, kinderen en volwassenen. Deze combicursus is inhoudelijk gelijk aan het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.

Cursusaanbod 2021