Sport EHBO

Eerste Hulp Bij Sportongevallen (EHBSO)

Daar waar wordt gesport is er kans op blessures. Speciaal voor sportverenigingen hebben we een uitgebreid aanbod aan cursussen Eerste Hulp bij Sportongevallen.
Tijdens de cursus of workshop leer je hoe je ongevallen kan voorkomen en wat te doen als er toch iets gebeurt. Uiteraard passen we de cursus aan aan jullie sport. 

Prijzen zijn inclusief BTW. Cursus op locatie? Voor deze cursus werken we samen met een specialist in EHBSO. De reiskostenvergoeding is afhankelijk van de reisafstand van deze instructeur.

Workshop – 2,5 uur
Groepsprijs: € 275

Workshop (exclusief reanimatie) - Met bewijs van deelname

Leer in 2,5 uur wat te doen bij bewusteloosheid, huidwonden, brandwonden, botbreuken, verstuikingen, onderkoeling, hoofdletsel en nek- en wervelletsel. De workshop is een afwisseling van theorie en praktijk.

Let op: de groepsprijs geldt tot 15 cursisten. Meer cursisten? Prijs in overleg.

Cursus – 8 uur
6-8 pers: € 990
9-12 pers: € 1200
12 + pers: neem contact op

Cursus Basis EHBSO (inclusief reanimatie) - Met erkend Rode Kruis certificaat

In deze cursus leer je wat te doen in geval van bewusteloosheid, hartstilstand, bloedingen, huidwonden, brand- en schaafwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten (kneuzing, verstuiking, botbreuk, spierkramp, spierscheur), onderkoeling en hersenschudding.
Deze cursus is de ideale basis voor bijvoorbeeld trainers en coaches.

Het hele team basis EHBSO en een paar mensen uitgebreide EHBO (zie hieronder)? Dat kan. Volg met z’n allen de cursus van 8 uur en volg met een paar mensen de resterende 4 uur. (4 of 5 personen + € 300)

 

Cursus 8 uur
6-8 pers: €980
9-12 pers: €1200
12+ pers: neem contact op

Cursus EHBO sport (zonder reanimatie) - Met erkend Rode Kruis certificaat

Kunnen jullie al reanimeren? Volg dan deze cursus om specifiek in te gaan op sportletsels. Je leert wat je moet doen in geval van bewusteloosheid, bloedingen, huidwonden, brand- en schaafwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten (kneuzing, verstuiking, botbreuk, spierkramp, spierscheur), onderkoeling, hersenschudding, nek- en wervelletsel, oogletsel, bloedneus en tandletsel.

Het hele team EHBO sport en een paar mensen uitgebreide EHBO (zie hieronder)? Dat kan. Volg met z’n allen de cursus van 8 uur en volg met een paar mensen de resterende 4 uur. (4 of 5 personen + € 300)

 

Cursus 12 uur
6-8 pers: € 1400
9-12 pers: € 1700

Cursus uitgebreide EHBSO (inclusief reanimatie) - Met erkend Rode Kruis certificaat

De meest uitgebreide cursus Eerste Hulp bij Sportongevallen. Perfect voor de EHBO-ers binnen jullie vereniging. Je leert wat te doen bij alle bovenstaande letsels

In overleg

Workshop Eerste Hulp aan Drenkelingen

Workshop zwemmend redden? Of een workshop reanimatie aan drenkelingen?
Wij, Mark (instructeur zwemmend redden) en Sija (eerste hulp instructeur), vertellen je er graag meer over. Op het droge, of natuurlijk in het zwembad!
Neem contact op voor de mogelijkheden.